VIDI підвела підсумки діяльності в 2017 році: спасибі за довіру

Опубліковано: 26.01.2018

foto-v-reliz.jpg

Власники і менеджмент компанії вважають запорукою успіху як професіоналізм, цілеспрямованість і злагоджену командну роботу всіх без винятку співробітників, так і лояльність і відданість своїх клієнтів.

Як відзначили в компанії, протягом 2017 VIDI було реалізовано 5010 автомобілів (разом з комерційними та автомобілями з пробігом). Це прояв високої довіри клієнтів, адже було продано на 821 автомобіль більше, ніж в 2016-му. В результаті частка автомобілів, реалізованих VIDI, становила 5,4% від загального обсягу продажів в Україні.

Що стосується Київського регіону, то кожен 8 новий автомобіль був придбаний в одному з салонів VIDI, що відповідає ринковій частці на рівні 13,0% від загальної кількості проданих автомобілів в цьому регіоні. Сервісні станції VIDI для проведення обслуговування клієнти відвідали понад 70 тис. Раз, страхова компанія VIDI виплатила за договорами КАСКО своїм клієнтам понад 30 млн грн відшкодувань.

«Якщо ви запитаєте, в чому секрет успіху, скажу коротко: ми просто працюємо. За минулий рік ми багато в чому змогли просунутися вперед, стати ближче до своїх клієнтів, - зазначив член Консультаційних рад VIDI Олександр Джуринський. - Ми постійно вдосконалюємо систему надання послуг, прагнучи бути для своїх покупців експертами щодо володіння автомобілем, взяти на себе всі турботи про транспортний засіб клієнта, тим самим дозволяючи йому економити дорогоцінний час. Для цього ми постійно впроваджуємо нові послуги, готуємо для своїх клієнтів зручні і вигідні пропозиції, запустили нову Програму лояльності та інші послуги. Ми вдячні своїм клієнтам за зворотній зв'язок, за конструктивізм їх пропозицій щодо поліпшення нашої роботи, а також за їх оцінку нашої діяльності: за підсумками року досліджуваний рівень задоволеності клієнтів, які придбали у нас автомобілі, складає 96%, а рівень задоволеності клієнтів післяпродажним обслуговуванням - 91%. Але мій особистий висновок - нам ще є над чим працювати ».

Говорячи про своє бачення майбутнього вітчизняного автобізнесу, заступник Голови Наглядової ради VIDI Олег Джуринський зазначив, що не даватиме жодних точних прогнозів, разом з тим, сподівається, що ринок буде рости. До того ж він вважає, що конкуренція на цьому ринку буде тільки посилюватися, оскільки він є досить насиченим пропозиціями.

«Щоб бути успішними і в подальшому, нам потрібно переосмислити на цьому ринку самих себе. До недавнього часу ми усвідомлювали себе як 15 дилерських центрів, що представляють 16 відомих автомобільних і мотобрендов провідних автомобільних столиць світу, близько 100 автомобілів на тест-драйві тощо. Але в якийсь момент ми стали мислити по-іншому: перш за все, VIDI - це майже 70 тис. Клієнтів, які нам довіряють. З тих пір ми почали змінюватися. На черзі - ребрендинг VIDI: наш бренд отримає нові сутність і особа, нову філософію, нову стратегію позиціонування.

Наше завдання на найближчу перспективу - зосередитися на підвищенні ефективності бізнесу. Всі передумови для цього створені. У минулому році VIDI разом зі своїм надійним партнером Ощадбанком вперше на фінансовому ринку скористалися інструментом фінансової реструктуризації, передбачених в Законі "Про фінансової реструктуризації". В ході її проведення був застосований максимальний набір інструментів реструктуризації грошового зобов'язання та господарської діяльності. Ми скористалися рядом переваг, передбачених в цьому нормативно-правовому акті. І VIDI, і Ощадбанк оцінюють цю реструктуризацію як успішну. Тому в майбутнє ми дивимося з упевненістю і оптимізмом », - зазначив Олег Джуринський.

 ***

На сьогодні VIDI - це провідний роздрібний автомобільний оператор, який обслуговує близько 70 тис. Клієнтів у власній мережі з 15 дилерських центрів у Києві та Одесі, в яких представлені 16 світових авто- і мотобрендов. Це повний комплекс послуг, що включає тест-драйв, покупку автомобіля, страхування, лізинг, кредит, trade-in (обмін автомобіля з пробігом на новий з доплатою різниці вартості), офіційний сервіс, аксесуари та запчастини. Крім того, до складу VIDI входять компанія, яка є офіційним дистриб'ютором мототехніки Yamaha в Україні, і потужне спільне з BLG Logistics (Німеччина) логістичне підприємство.

ВІДІ Автомобілі з пробігом

«ВІДІ Автомобілі з пробігом» - це один з найбільших автомобільних майданчиків в Україні, який спеціалізується на продажі, викупі автомобілів з пробігом.
Головна задача – зробити усе можливе, щоб автомобілі з передісторією знайшли собі гідних власників, а бажаючи їх придбати не зіткнулися з традиційними в таких випадках труднощами.