+38 (044) 503-33-53 Замовити дзвінок
вул.Велика Кільцева, 58 Карта проїзду
понад 10 000
авто
Продано

НОВОРІЧНІ ЗНИЖКИ НА АВТОМОБІЛІ!

Опубліковано: 05.12.2018

НОВОГОДНИЕ-СКИДКИ-НА-АВТОМОБИЛИ!.jpg

Встигніть придбати автомобіль за привабливою ціною.

Звертаючись в «ВіДі АВТОМОБІЛІ З ПРОБІГОМ», клієнт може бути впевнений в тому, що йому буде запропонований автомобіль з бездоганною репутацією. Починаючи писати заново його автомобільну історію, ви отримаєте все необхідне для того, щоб не сумніватися у власному виборі, а саме:

  • вигідні кредитні програми;
  • продаж власного автомобіля на комісію, вигідний trade-in (обмін старого автомобіля на новий з доплатою або обмін свого старого автомобіля на автомобіль з пробігом, який представлений на нашому сайті);
  • прозора технічна біографія автомобіля (стан, кількість власників, можливі неполадки):
  • автомобіль на будь-який смак: від недорогих і компактних до престижних і розкішних позашляховиків і седанів преміум-класу;
  • надання страхових послуг;
  • високий рівень сервісного обслуговування;
  • послуги постановки автомобіля на облік в Сервісних центрах МВС.

Акційна пропозиція діє з 04.12.2018 по 31.12.2018 включно або до моменту повного розпродажу акційних автомобілів за адресою: вул. Велика Окружна, 60а (с. Софіївська Борщагівка)

Ознайомитися з іншими автомобілями ви можете на нашому сайті: www.vidi-automarket.com.ua, або зателефонуйте на номер 044 (503) 33 53, щоб отримати більш детальну інформацію.

ВІДІ Автомобілі з пробігом

«ВІДІ Автомобілі з пробігом» - це один з найбільших автомобільних майданчиків в Україні, який спеціалізується на продажі, викупі автомобілів з пробігом.
Головна задача – зробити усе можливе, щоб автомобілі з передісторією знайшли собі гідних власників, а бажаючи їх придбати не зіткнулися з традиційними в таких випадках труднощами.